John

John Nicholaus Massawe

John 46 jaar is onze productiemanager. Daniel en John bepalen samen de landbouw- en veeteelt activiteiten. John heeft daarover de dagelijkse leiding en is verantwoordelijk voor het aansturen van zijn team van 5 productiemedewerkers. John is in KVTC gerold als vervanger van onze bewakers bij vakantie en ziekte. Al gauw bleek dat John meer dan grote belangstelling had voor de boerderijkant van de school en hij had daar ook goede ideeen over. John is een keiharde werker, enthousiast, kreatief en betrouwbaar. Hij heeft een natuurlijk overwicht waardoor mensen graag met en voor hem werken. John snapt het belang van de boerderij voor de school en de kansen die jongeren daardoor krijgen om een opleiding te volgen.

Hij vertelt hier zelf zijn verhaal:

Mijn naam is John Nicholaus Massawe. Ik ben geboren op 13 september 1975 in het dorp Kibosho-Umbwe. Ik ben geboren in een gezin van acht kinderen (3 jongens, 5 meisjes), ik ben de derde van boven. Een van mijn broers is gestorven toen hij 1 jaar oud was.

Ik heb nu zelf een gezin met zeven kinderen, waarvan zes meisjes en een jongen. Sinds ik getrouwd ben, werk ik hard om ervoor te zorgen dat mijn gezin elke dag in orde is. De meeste van mijn kinderen zitten nu op school, als vader heb ik een belangrijke rol om ons gezin te onderhouden.

Ik ken KVTC sinds 2018 door onze voormalige bewaker Prosper Massawe. De school had een 4e bewaker nodig om de vakanties van de andere 3 vaste bewakers op te vangen. Voordat ik in KVTC ging werken was ik bewaker bij onze kerk. Van 2018 tot 2021 heb ik veel geleerd in KVTC; over hydroponics, tomaten- groenten- en fruitteelt zoals papaja en avocado. Ik heb geleerd hoe je op de beste manier kippen, koeien en varkens kan houden. Als laatste en misschien wel het belangrijkste heb ik het belang geleerd van teamwerk en samenwerking tussen werknemers.

Het managementteam van KVTC heeft mij gekozen en aangesteld als productiemanager. Samen met mijn team werken we hard om ervoor te zorgen dat onze plannen en doelen op tijd worden bereikt.

Mijn plannen op de productieafdeling zijn:

1. Ervoor zorgen dat er inkomen wordt gegenereerd uit de goederen en diensten die wij aanbieden. Zo wordt onze school financieel stabiel.

2. Ervoor zorgen dat het land dat we hebben voedsel produceert voor zowel de studenten als de gemeenschap.

3. Ervoor zorgen dat mensen KVTC kennen via de productieafdeling en door de producten en diensten die wij aanbieden.

4. Ervoor zorgen dat onze dieren in goede conditie zijn en blijven en dat onze veestapel toeneemt.

Ik ben er trots op om in KVTC te werken en ik beloof dat ik samen met mijn team dag in dag uit hard zal werken. Bedankt voor het lezen van mijn verhaal.

John N. Massawe

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit bericht